DELAVNICE Toggle

Zdravilne meditacije

Zdravilne meditacije

Vljudno vabljeni v Hišo izročila na Notranjsko!

Meditacije v okolju edinstvenega presihajočega Cerkniškega jezera so posebna izkušnja in v povezavi s petjem ljudskih pesmi se obetajo lepi večeri za dušo. Kdor morebiti misli, da nima posluha, se lahko kljub vsemu udeleži, ker bodo vaje prav v ta namen – opazovanje, poslušanje in uglaševanje od tona do tona in odpiranje glasu. Poglabljanje stika s seboj in umirjanje. Način dela bo preprost in se lahko vključi vsakdo, ki začuti klic v sebi, da bi se pridružil.

Vse v vesolju vibrira. Dan nam je čudovit instrument. Moč in ljubezen slovenskih ljudskih pesmi bosta za preprosto povezavo s kozmičnimi silami in ljubečo podporo Zemlje.

VODI: Ljoba Jenče

PRIJAVE: Z izpolnjeno prijavnico na  ljoba.jence@guest.arnes.si

CENIK:

na mesec (štiri srečanja)…………………….30 EUR

posamični obisk………………………………….10 EUR

individualno delo oblikovanja glasu …………..30 EUR/45 min

terapija………………………………………………50 EUR/ na uro

Oblikovanje govora za podjetja po dogovoru glede na obseg dela. Delavnice lahko izvedemo tudi v podjetju.

TRAJANJE DELAVNIC: 30.9.2015 ob 18:00-19.30. Med prazniki in počitnicami se delavnice ne izvajajo.

Zaključek predvidoma 27.4.2016.

PARKIRIŠČE: na koncu Dolenje vasi pod Tržiščem, nato peš do Hiše izročila. Mogoče imejte baterijo s seboj.

OPREMA: udobna oblačila za gibanje, raztezalne vaje, podloga za tla.

INFORMACIJE NA: 041 430 224

O Ljobi Jenče

Ljoba Jenče je pričela z zbiranjem ljudskega izročila l. 1987 po več pokrajinah slovenskega etničnega izročila in ga tudi poje. Pripoveduje pravljice. Glas našega izročila je ponesla od Tibeta v Himalaji, do New Yorka, po EU državah, od Bangkoka do Buenos Airesa…

Šolala se je na inštitutu za tonalno zavedanje Tonalis – za eterični ton, Anglija. Opravlja redne seminarje oblikovanja govora ter imam certifikat sistemskih postavitev J.J. Stam-a, opravljen pri Nataši Čebulj. Razvila je šolo pripovedovanja in uredila zbornik Sedi k meni, povem ti eno pravljico, Mariborska knjižnica (Maribor, 2006). Izdala več plošč in knjižic. Ljudskih in avtorskih. Od 2014 s partnerji in sodelavci vodi projekt Eea grants V ISTEM ČOLNU-MLADI ČUVARJI IZROČILA v Hiši izročila. Aktivno vlaga ustvarjalne moči za ohranitev avtentične nesnovne kulturne dediščine Cerkniškega polja. V globalni svet samozavestno zre z zavedanjem o globokih koreninah naše kulture.

Comments are closed.

ShutDown